Тотална трансформација: Гиговска не личи на себе

Тотална трансформација: Гиговска не личи на себе

Објавена во: Мода // Moj стил

Веќе зимата е пред самиот крај и сите овој период го користат за некои нови промени. Секоја млада девојка претпочита нов изглед за новата сезона. Ништо поинаку не беше ни младата пејачка Антониа Гиговска.

Откако веќе се приклучи на кланот блондинки, Антониа направи уште една трансформација со нејзината коса. Овојпат се одлучи да ја скрати косата и да направи шишки. Делува сосема поинаку и непрепознатливо, зарем не?


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: