(ВИДЕО) Од 18 месеци свири на тапани, а на 4 години е гостин во шоуто на Елен!

(ВИДЕО) Од 18 месеци свири на тапани, а на 4 години е гостин во шоуто на Елен!

Објавена во: Музика, Таленти

Џастин Вилсон II од Калифорнија е 4 - годишно чудо од тебе. Свири на тапани уште кога имал само 18 месеци. Тој беше гостин во шоуто на Елен Деџенерес, каде што поразговара со неа и го покажа својот талент.

На тапани го отсвири класикот на Лени Кравиц „Fly Away“. Целата публика беше пријатно изненадена од тоа со каква леснотија ова момче свири. Во продолжение погледнете го видеото од неговото гостување.


Објавена во: Музика, Таленти

Можеби ќе ве интересира: