Жонглирањето со тоалетна хартија веќе не е ИН: Фудбалерите со нов предизвик

Жонглирањето со тоалетна хартија веќе не е ИН: Фудбалерите со нов предизвик

Објавена во: Спорт // Фудбал

Со појавата на коронавирусот се откажаа сите првенства, а многу фудбалери преку најразлични активности најдоа простор за забава во време на изолација.

Најпрво започнаа со жонглирање со тоалетна хартија, но сега со нов предизвик започна фудбалерот на Реал, Тони Крос. 

За што точно станува збор, погледнете во видеото во продолжение:


Објавена во: Спорт // Фудбал

Можеби ќе ве интересира: