Марио од „Преспав“ ќе ве насмее во 90 секунди кај Стефонатор

Марио од „Преспав“ ќе ве насмее во 90 секунди кај Стефонатор

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Во најновото јутјуб видео на Стефонатор, од рубриката „90 секунди со“, гостин е Марио (Васил Зафирчев) од  „Преспав“ и ќе ве насмее до солзи, во негов стил.

Погледнете:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: