10 причини поради кое е подобро да бидеш „сингл“!

10 причини поради кое е подобро да бидеш „сингл“!

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Не веруваш дека слободните луѓе се среќни исто како и оние што се во врска? Прочитај го ова...

Веќе долго време си „сингл“ и полека почнуваш да се прашуваш што не е во ред со тебе, зошто баш ти? А, сите заљубени парови околу тебе ти прават да се чувствуваш уште полошо? Можеби сепак треба да престанеш со таквото размислување? Бидејќи, да бидеш „сингл“ има исто толку предности колку да си во врска. Не веруваш? RedBook има многу добри причини кои би можеле да те уверат во тоа.

# Ќе заштедиш пари!

# Времето можеш да го поминуваш како што ти сакаш!

# Нема да се поправиш!

# Нема да имаш бесконечни расправии!

# Ќе истражуваш нови хобија!

# Можеш да експериментираш со стилот!

# Ќе си ги исполнуваш своите желби и потреби!

# Можеш во секое време да поминуваш време со најблиските!

# Ќе имаш повеќе шанси да запознаеш некоја нова личност!

# Можеш да се фокусираш на себе!

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: