11 ситници кои момците ги забележуваат кај девојките!

11 ситници кои момците ги забележуваат кај девојките!

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Кога е во прашање заведувањето, девојките често мислат дека само тие обврнуваат внимание на одредени работи. Но, ќе се изненадите каде всушност им одат очите на момците. Навистина не е се во изгледот. YourTango направи листа од сите важни ситници на кои треба да обрнете внимание, бидејќи момците тоа го прават сигурно.

# Твојата личност.

# Твоите нокти.

# Да бидеш подготвена и ти некогаш да почастиш.

# Насмевката.

# Самодовербата.

# Твоето чувство за стил.

# Твојот социјален живот.

# Твојата зрелост.

# Смислата за хумор.

# Твојот мирис.

# Колку си отворена за љубов.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: