4 знаци дека сте повеќе од пријатели!

4 знаци дека сте повеќе од пријатели!

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Иако и двајцата сте се сложиле дека сте само другари, доколку кај него ги приметиш овие знаци, можеби сака да бидете нешто повеќе од тоа. Yourtango пишува за тоа кои се четирите знаци кои го откриваат, бидејќи понекогаш не можат да се сокријат симпатиите кон некој.

# Другарите ви велат дека изгледате одлично како пар.

# Се слушате и допишувате секој ден.

# Постојано си давате нови прекари.

# Физичките контакти стануваат се почести.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: