48 автобомили свиреа за неа: Мајка која го победи ракот ја пречекаа со изненадување

48 автобомили свиреа за неа: Мајка која го победи ракот ја пречекаа со изненадување

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Храбрата мајка која ја продолжи својата битка со ракот за време на пандемијата, заѕвонела на ѕвончето во болницата, кое го означило крајот на нејзиното лекување.

Нејзината 17 - годишна ќерка за да ја изненади мајка си ги собрала сите пријатели и целото семејство и организирала парада со автомобили, кои свиреле со неа.

Се собрале над 48 автомобили и сите свиреле во чест на пристигнувањето на излекуваната мајка.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: