Астролог открива: Што значи денот на твоето раѓање за тебе?

Астролог открива: Што значи денот на твоето раѓање за тебе?

Денот во неделата во кој сте родени може да каже многу интересни работи за вашата личност. Во зависност од денот, можете да научите дали добро ќе работите, личните односи, во кои области ќе бидат фокусирани вашите интереси. Еве неколку интересни предвидувања според денот на раѓање:

Недела - ден на Сонцето и големите луѓе.
Ќе се занимавате со наука, ќе држите високи позиции, ќе создадете непознат лек, ќе создадете тренд во модата, ќе исправите грешки и недостатоци, ќе одгледувате коњи, ќе тргувате успешно, ќе добивате високи приходи. Сето ова или барем едно. Во однос на љубовта, ќе имате прилично просечен успех и неутралност. Вие нема да се реализирате во тим, туку само индивидуално.

Понеделник - Месечина. Ден погоден за женскиот пол.
Лесно ќе најдете работа, ќе бидете задоволни прифатени насекаде, кога ќе се разболите ќе го обновите вашето здравје многу брзо. Ќе бидете успешни ако работите во областа на литературата, градежништвото, земјоделството. Сè што ќе им дадете на луѓето ќе ви се врати многу повеќе. Вие сте предодредени за многу возбудлив интимен живот.

Вторник - Марс.
Ќе бидете многу успешни во областа на јурисдикцијата. Имате талент за откривачи. Вашите непријатели ќе бидат казнети.

Среда - Меркур.
Вие сте вредна, вешта, способна личност да решите секакви сложени случаи. Вашата работа вклучува патување, транспорт на стока, известувања и луѓе. Ве чека активен љубовен живот, но ќе имате проблеми со училиште и учење.

Четврток - Јупитер.
Имате 6-то чувство, ги чувствувате промените, расположенијата на другите. Успешно ќе се вклучите во наставата, истражувањето, астрологијата, науката, медицината, воените работи, логистика, трговија.

Петок - Венера.
Денот на економистите, свештениците, наставниците, војската. Ќе бидете душа на компанијата, знаете да се забавувате, да тренирате животни. Ќе имате многу успех во вашиот љубовен живот.

Сабота - Сатурн. Ден на децата.
Ќе се борите против непријателите, ќе изградите дом, ќе покажете многу храброст и упорност. Имате вештини. Ако ловите, ќе бидете многу точни стрелци.

 Подготвено од астрологот Петја Георгиева/az-jenata.bg

фото:istock

Можеби ќе ве интересира: