Богдана Ражнатовиќ непосредно пред породувањето го напушти семејниот дом со синовите:Од Вељко ни трага ни глас

Богдана Ражнатовиќ непосредно пред породувањето го напушти семејниот дом со синовите:Од Вељко ни трага ни глас

Објавена во: Совети // Семејство

Сопругата на Вељко Ражнатовиќ го помина викендот со синовите Жељко и Крстан на посебно место

Богдана Ражнатовиќ ужива во третата бременост и одбројува до моментот кога ќе го запознае најмладиот наследник, кој ќе го именува Илијан.

Сопругата на Вељко Ражнатовиќ е посветена мајка, па малечките ги носи секаде со себе, а така беше и минатиот викенд. Снаата на Цеца реши топлиот февруарски викенд да го помине со Жељко и Крстан на посебно место.

Во капијата на манастирот Тумане е забележана убава трудница додека малите си играле во дворот на споменатото свето место.

Друштво не им правеше сопругот и татко Вељко, кој најверојатно се подготвува за новиот боксерски меч што го очекува наскоро.

Сопругата на Вељко Ражнатовиќ цело време додека престојуваше во манастирот чуваше насмевка на лицето, а до сега не ја дознавме причината зошто го посетила Тумане.

Освен широката насмевка која ѝ го красеше лицето, Богдана блесна во седмиот месец од бременоста, се чини дека во третата бременост не се здебели ниту грам.

Извор: gloria.rs

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: