Бојата на лакот на ноктите го открива вашиот љубовен статус: Имате бела или некоја друга боја?

Бојата на лакот на ноктите го открива вашиот љубовен статус: Имате бела или некоја друга боја?

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Трендот на ТикТок за откривање на статусот на врска стана хит ширум целиот свет...

Бојата на ноктите може да го покаже вашиот моментален статус на врска! Овој тренд со кој го покажувате статусот на врската стана апсолутен хит на ТикТок, така што неговите корисници ширум светот ја снимаат својата боја на ноктите на видео и така им даваат до знаење на останатите корисници дали се зафатени или не. Можеби така ја наоѓаат сродната душа.

Белата или светло сината боја на лакот открива многу повеќе отколку што можете да замислите. Овие бои го откриваат само статусот на врската - белата боја означува дека сте сингл, додека светло сината боја на лакот покажува дека сте во врска и се надевам дека сте среќно вљубени.

@helenaazvkc

original sound - Chips999

Корисниците на ТикТок овој трик за статус на врска го направија вистински тренд, така што сега многу корисници на оваа социјална мрежа, ширум светот, снимаат видеа каде ја покажуваат својата боја на лак - некои се разочарани кога ќе видат светло сина боја (бидејќи лицето е зафатено), додека другите се среќни кога на ноктите ќе видат бела, бидејќи тоа значи дека можеби имаат шанса. Внимавајте на бојата на лакот што ја имате на вашите нокти, за другите да не го протолкуваат погрешно вашиот статус на врска!

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: