Бундните од вештачко крзно се вистински хит: Еве како да ги искомбинирате!

Бундните од вештачко крзно се вистински хит: Еве како да ги искомбинирате!

Објавена во: Мода // In and Out

Иако веќе неколку сезони се носат, сепак  сѐ уште се популарни. Еве неколку начини како да ги искомбирате бундите од вештачко крзно!

фото: Инстаграм

Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: