Дали сте меѓу нив: Овие 6 хороскопски знаци најмногу лажат!

Дали сте меѓу нив: Овие 6 хороскопски знаци најмногу лажат!

Сите ние од време на време изговараме по некоја лага, но на некои хороскопски знаци лажењето им е едноставно во крвта и се што ќе изговорат треба внимателно да се следи.

Како што пишува YourTango, причините поради кои одреди хороскопски знаци лажат се разновидни, а всушност овие знаци се склони кон изговарање на мали или пак големи лаги.

Скорпија - тие често ветуваат работи кои никогаш нема да се случат, бидејќи не размислуваат за последиците од своите ветувања. Нешто што во одреден момент им изгледа како добра идеја, многу брзо станување ветување, кое најверојатно никогаш нема да се реализира.

Близнаци - доколку погрешиле, близнаците ќе се користат со лаги за да се извлечат од неудобната ситуација. Зависници се од популарноста и сакаат да им се допаднат на сите, дури и ако за тоа треба да се послужат со лаги.

Риби - тие се хранат со среќата која ја предизвикуваат кај другите, а доколку мораат да бираат помеѓу вистината која нема да резултира  со среќа и лагата која ќе направи нешто налик на среќа, секогаш ќе ја одберат лагата. Не го прават тоа злонамерно, само сакаат да усреќат повеќе луѓе.

Вага - овој знак е познат по својата посесивност и љубомора, како и по тоа дека сака да предизвика завист од страна на луѓето кои го окружиуваат, па тоа се и најчесто причините поради кои се насочува кон лагите.

Рак - обожува да биде во центарот на вниманието, а за да го постигне тоа, често измислува причини. Доколку ги фатиш во лага, нема ништо да признаат, туку ќе те уверуваат дека тие се во право.

Водолија - нивните лаги за нив се наприродната работа на светот. Тие толку често лажат што забораваат која приказна на кој му ја раскажале, така што понекогаш знаат да се изгубат во сопствените приказни.

Можеби ќе ве интересира: