Добро погледнете го предупредувањето на овој лекар: Ова е последното нешто што ќе го видите доколку не почнете да носите маски

Добро погледнете го предупредувањето на овој лекар: Ова е последното нешто што ќе го видите доколку не почнете да носите маски

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Лекар од Мисури објави видео во кое симулира кои би можеле да бидат последните сцени што ги виделе пациентите кои умираат од коронавирус. Затоа внимавајте!


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: