Филмови што обожавателите на „Самрак“ апсолутно би ги сакале

Филмови што обожавателите на „Самрак“ апсолутно би ги сакале

Објавена во: Stars // Филм

Самрак (Twilight) не е првиот романтичен филм со вампири, љубовната приказна на Бела и Едвард сè уште се гледа и по 15 години од објавувањето на првата книга. Сега кога серијата заврши и сте ги изгледале сите филмови по 100-ти пат, веројатно сте подготвени да гледате нешто ново. За среќа, има многу филмови што наликуваат на „Самрак“.

Еве ги најдобрите филмови што обожавателите на Twilight ќе ги сакаат:

# Awaken 


# A Ghost Story


# Tuck Everlasting


# Blood and Chocolate


# Beautiful Creatures


# Beastly


# Vampire Academy


# I Am Number Four


# Red Riding Hood

Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: