(ФОТО) Ариана Гранде поради болеста откажа концерт: Скршена сум

(ФОТО) Ариана Гранде поради болеста откажа концерт: Скршена сум

Објавена во: Stars // Музика

За жал, мораше да ги откаже и концерт, поради болките не може „да голта ниту да ја мрда главата“.

Ариана Гранде е моментално многу ангажирана и до сега имаше 84 концерти во склоп на својата Sweetener турнеја, а сето тоа сега се одрази и на нејзиното здравје, јавува Cosmopolitan.

На инстаграм објаи дека ја боли „главата, а грлото дека и е воспалено“, па поради што има проблеми со дишењето за време на настапите.

„Последното нешто што го сакам е да ги откажам овие неколку настапи кои ми останаа да ги отпеам, бидејќи навистина го ценам секој момент со вас. Ве молам ова да го земете како мое мало предупредување, бидејќи навистина не сакам утре некој да се уплаши или изненади доколку нешто се случи и нема да можам да настапам“ - напиша Ариана, а неколку часови подоцна се јави повторно и призна: „И понатаму не можам ниту да голтам, ниту да ја подигнам главата“.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: