(ФОТО) Тетка за медал, водителката Јелена со емотивна порака: „Кога се роди, ме спаси“!

(ФОТО) Тетка за медал, водителката Јелена со емотивна порака: „Кога се роди, ме спаси“!

Објавена во: Совети // Семејство

Водителката Јелена Спенџарска неодмна стана тетка. Нејзината внука дефинитивно донесе радост во семејството, а тета Јелена воопшто не ја крие љубовта кон својата миленичка.

Постојано споделува фотографии со емотивни пораки кои и ги посветува на малата Љубљана, но овој пат се надмина самата себе. Со огромен емотивен состав, водителката си ја отвори душата и преку зборови и ја искажа својата љубов која ја чувствува за својата внука.

Во продолжение погледнете ги фотографиите и пораката на тета Јелена.

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: