Фотографии пред смртта: Како изгледал принцот Филип во последните денови во животот?

Фотографии пред смртта: Како изгледал принцот Филип во последните денови во животот?

Објавена во: Живот // Живот

Како изгледал принцот Филип во последните денови од неговиот живот?

Странските агенции ги објавија последните фотографии од принцот Филип, кои се забележани за време на изглегувањето од болницата во Лондон каде помина скоро еден месец под надзор од медицинскиот персонал.

Војводата од Единбург во болница беше од 16 февруари откако имаше одредени здравствени проблеми, а подоцна во друга болница во Лондон поминал интервенција на срцето, тогаш пренесоа британските медиуми.


фото: Tanjug/AP

Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: