(ГАЛЕРИЈА) MUST HAVE: Во светот на цртаните!

(ГАЛЕРИЈА) MUST HAVE: Во светот на цртаните!

Објавена во: In and Out, Must have

Ликовите од цртаните филмови секогаш се наша инспирација како за многу животни лекции,  така и за модата. Парчињата облека со омилените ликови од детството се постојано „ин“.

MUST HAVE парчиња за секоја сезона се тексас јакните, фармерките и маиците со апликации од омилените цртани филмови, особено од безвременските Мики и Мини.


Објавена во: In and Out, Must have

Можеби ќе ве интересира: