Големата тага на малиот Борис – видео кое расплака илјадници луѓе: „Мамо ти мене ме остави, а јас многу те сакав, солзите олкави ми беа“ (ВИДЕО)

Големата тага на малиот Борис – видео кое расплака илјадници луѓе: „Мамо ти мене ме остави, а јас многу те сакав, солзите олкави ми беа“ (ВИДЕО)

Објавена во: Совети // Семејство

"Ти ме остави, а јас те сакав многу. Моите солзи беа ...", се првите зборови со кои Борис јавно и ги посвети на својата мајка која го оставила како бебе. 

„Мамо, дали ме познаваш? Дојди да ти кажам нешто. Ти, мамо, не се сеќаваш дека ме родила. Тато, му кажувам на Драган каков ми е животот“.

„Големи неволји, мал Борис“, е приказна на Драган Радуловиќ од пред речиси 30 години за момчето Борис, кое мајка му го оставила во Домот во Бијела. Ова е приказна кој никого, никогаш не оставила рамнодушен.

Дури и до денес, многумина се уште се прашуваат што се случи со момчето кое денес е возрасен човек, и потајно се надеваат дека по емисијата, живее среќен и исполнет живот зашто тоа го заслужил со својата храброст.

Погледнете колку емоции има во овие детски зборови:


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: