Hailey Bieber ставена на тест: Дали ќе изеде желе од свиња заради Justin?

Hailey Bieber ставена на тест: Дали ќе изеде желе од свиња заради Justin?

Објавена во: Stars // Музика

Hailey Bieber учествуваше во емисијата на James Corden.

Во еден дел од емисија, тој со ѕвездите игра интересна игра. Гостите треба да одберат дали ќе одговорат на прашањето или ќе изедат или испијат нешто одвратно, како што е плунка од птица или рибји очи.

Hailey ја праша кој стил на Justin Bieber бил најлош, дали суканиците, долгата коса или пак кратката. Имаше избор: да изеде желе од свиња. Што мислите дека одговори? Одговорот побарајте го видеото во продолжение!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: