Играорка од мали нозе: Наша позната пејачка објави фотографија во македонска носија

Играорка од мали нозе: Наша позната пејачка објави фотографија во македонска носија

Објавена во: Stars // Музика

Младата пејачка Лина Пејовска објави фотографија облечена во македонската традиционална носија, како права играорка.

Всушност фотографијата ја објавила нејзината мајка Тереза, па Лина напиша: „Никој да се смеете, бидејќи мајка ми никогаш нема чувство што става јавно“.

Сега знаеме дека Лина талентот за игра и песна го носела во себе уште од мали нозе.

Фото: Инстаграм

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: