Има 16 години, а веќе се осмели да ја отпее „Мајко“ на Лозано: Васил нема да ве остави рамнодушни!

Има 16 години, а веќе се осмели да ја отпее „Мајко“ на Лозано: Васил нема да ве остави рамнодушни!

Објавена во: Stars // Музика

Младиот пејач Васил Ангелов, нашата симпатија од пред неколку недели неуморно работи на својот талент. Резултатите од тоа се повеќе од очигледни.

Имено, ова момче пред неколку дена направи „кавер“ на последното музичко парче кое го објави Влатко Лозановски. Со само 16 години, Васил на оваа преемотивна балада и даде дел од својата душа, а како истата звучи во негова изведба слушнете во продолжение!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: