Иван би бил подобар родител: Антониа и Иван открија тајни за нивната врска

Иван би бил подобар родител: Антониа и Иван открија тајни за нивната врска

Објавена во: Stars // Музика

Популарната двојка Антониа и Иван повторно не изненадија со супер забавни Тик-ток видеа. Овој пат преку игра со прашања тие открија кој од нив двајца мислат дека би бил подобар родител, кој има поголем задник, кој би останал цел ден во кревет ....

@antoniagigovska

He has a bigger butt...##coupleschallenge ##PlaybyPlay ##whoismorelikelyto

♬ original sound - antoniagigovska


Покрај ова, за видео на Тик Ток одлучија Иван да ја нашминка Антониа со затворени очи, а тоа изгледаше вака:

@antoniagigovska

i let him do my makeup ... like for part 2 tomorrow ##foryou ##coupleschallenge ##makeupchallenge

♬ original sound - antoniagigovska

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: