Изберете животно и проценете го вашиот карактер: Каде се крие вашата најголема сила, а каде болката?

Изберете животно и проценете го вашиот карактер: Каде се крие вашата најголема сила, а каде болката?

Објавена во: Совети // Тестови

РИБА

Вашето срце е големо и секогаш сте подготвени да дадете втора шанса. Многумина не заслужија, но вие сте само такви, на сите им простувате. Секако и вие не си наивни. Сепак, таа втора шанса е она што најмногу ве чини и најмногу ве боли. Затоа што додека вие простувате, другите го користат тоа и продолжуваат да ве повредуваат.

Го гледате доброто во секого и не планирате да се менувате. Вашата душа е прекрасна и научила да простува, па најмногу страда. Но, не грижете се, се ќе си дојде на свое место. Оние кои ве повредиле ќе се покајат, а вие сигурно ќе бидете наградени за вашите добри дела еден ден.

БУВ

Вашата сила е вашата отвореност. Немате влакна на јазикот и секогаш го кажувате токму она што го мислите. Не плашете се да заземете свој став, до кој се држите во секоја ситуација. Не толерирате неправда и секогаш ќе го кажувате тоа. Не можете да се преправате, но никогаш не би сакале, бидејќи искреноста ви е многу важна.

Поради ова, луѓето често ве сметаат за арогантна личност. Никогаш нема да го признаете тоа на другите, но многу ве боли, бидејќи знаете дека не сте таква личност. Секогаш сте само искрени, а оние кои не можат, тешко ги разбираат. Вие сте верни на себе и на вашето мислење. Имате многу благородни особини и треба да се гордеете со тоа. Да имаше повеќе луѓе како тебе, дефинитивно ќе се искорени лагите и лицемерието.


Фото: unsplash


Претходна страна  

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: