„Како да ѝ кажам дека таа ми е попотребна мене, отколку јас на неа“: Бојана Скендеровски со емотивна порака за ќерката Искра

„Како да ѝ кажам дека таа ми е попотребна мене, отколку јас на неа“: Бојана Скендеровски со емотивна порака за ќерката Искра

Објавена во: Совети // Семејство

Искра, ќерката на Бојана Скендеровски ја изненади мајка си со нејзиниот потег додека престојувала во кујната.

Иако Искра е сè уште многу мала, сериозно си ја сфатила работата со домаќинските работи, па и помага на Бојана околу нечистите садови.

Пејачката објави фотографија од насмеаниот лик на Искра и напиша:

„Како да ѝ кажам дека таа ми е попотребна мене, отколку јас на неа“, напиша пејачката.

Бојана ретко објавува фотографии со нејзините деца ќерката Искра и синот Ѓорѓи, а многу почести се заедничките фотографии со сопругот Васко.

Фото: Инстаграм

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: