Кажи нешто за себе и дознај кој факулет е идеален за тебе!

Кажи нешто за себе и дознај кој факулет е идеален за тебе!

Објавена во: Совети // Тестови

Доколку оваа година си матурант и моментално се грижиш за уписите на факултет, одлучивме малку и на забавно - едукативен начин да ти ја олесниме одлуката! Се што треба да направиш е да ни кажеш неколку информации за себе, она што го сакаш и што те интересира, а ние ќе ти кажеме кој факултет би можело да биде идеален за тебе!

Кажи нешто за себе и дознај кој факулет е идеален за тебе!

Кои предмети ти беа најдраги во училиште?

Во која област е твојата професија од соништата?

Колку добро зборуваш и разбираш Англиски јазик?

Од 1 до 10, колку ти е интересна економијата како наука?

Со која оценка ги поминуваше годините во средно?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: