Ќерката на Анета молика е нејзина копија: Погледнете каква убавица е Моника

Ќерката на Анета молика е нејзина копија: Погледнете каква убавица е Моника

Објавена во: Совети // Семејство

Моника, ќерката на пејачката Анета Љумаковска, позната како Анета Молика, е шармантна девојка.

Таа премногу личи на нејзината мајка, а доказ за тоа се фотографиите кои нашата позната пејачка често ги споделува на социјалните мрежи.

Моника која има 21 година , навистина е копија на мајка си.Таа некое време живее во Германија, а Анета е нејзина честа гостинка таму.

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: