Ќерката на Маја Оџаклиевска е вистинска убавица: Има преубава насмевка, сите велат дека многу личи на мајка ѝ

Ќерката на Маја Оџаклиевска е вистинска убавица: Има преубава насмевка, сите велат дека многу личи на мајка ѝ

Објавена во: Живот // Живот

Вака изгледа нејзината помлада ќерка...

Маја Оџаклиевска има две ќерки, а помладата Андреа, која често ја следеше на телевизските настапи уште на времето блескаше со својата убавина.

Андреа освојува и со шармот, што може да се види на фотографиите кои младата дама ги споделува на својот Инстаграм профил, а познато е дека е посетува студии по туризам.

Ќерката на Маја дефинитивно сака да споделува фотографии на кои се гледа дека има многу работи наследено од својата мајка, како што е широката насмевка.

Погледнете како таа изгледа:


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: