Лина Пејовска се пофали со Оскар: „Ви благодарам што ме поддржувате и што ја слушате мојата музика“

Лина Пејовска се пофали со Оскар: „Ви благодарам што ме поддржувате и што ја слушате мојата музика“

Објавена во: Stars // Музика

Младата пејачка Лина Пејовска се пофали со награда на социјалните мрежи.

Инаку таа ја освои наградата за најпопуларна млада поп пејачка од Македонија на „Краљевски Оскар на популарноста 2024“.

„Ви благодарам што ме поддржувате и што ја слушате мојата музика. Следуваат многу нови проекти. Ве сака Лина“, напиша пејачката.

Оваа манифестација има традиција од 15 години, оваа година го прослави на јубилејното издание. Овојгодишен настан кој им оддава почит на успешни и популарни поединци, групи или компании од различни области, како музика, филм, претприемништво и спорт. Настанот го осмислил Дејан Пантиќ пред 15 години, инспириран од историјата на Србија и крунисувањето на кралевите од семејството Немањиќ во манастирот Жича.

Фото: Инстаграм

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: