Лист на топ 6 најдобри летни филмови на сите времиња

Лист на топ 6 најдобри летни филмови на сите времиња

Објавена во: Stars // Филм

Се наближуваат топлите летни месеци, а освен летната облека и новиот тен, со летото доаѓаат и филмови кои би било штета да не ги погледнете.

Нема сомнеж дека ова лето ќе биде малку поинакво. Сепак, пред да се препуштиме на негативните прогнози, најпрво би можеле малку да се опуштиме со некој летен филм, кој вреди да се погледледне.

# Call Me By Your Name


# The Notebook


# 500 Days of Summer


# Sisterhood of the Traveling Pants


# Mamma Mia!


# Weekend at Bernie's 


Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: