Мачка против камера: Видео кое за еден ден има повеќе од 2 милиони прегледи

Мачка против камера: Видео кое за еден ден има повеќе од 2 милиони прегледи

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Оваа малечка мачка стана Интернет ѕвезда по ова видео. Имено, истото е објавено на ТикТок и за само еден ден истото е погледнато повеќе од 2 милиони пати.

Како изгледа борбата на мачката со камерата, погледнете во продолжение:

<blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@britishpromise.cats/video/6841542842691685638" data-video-id="6841542842691685638" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > <section> <a target="_blank" title="@britishpromise.cats" href="https://www.tiktok.com/@britishpromise.cats">@britishpromise.cats</a> <p><a title="pov" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/pov">##pov</a> my last pringle got stolen.  <a title="perfectloop" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/perfectloop">##perfectloop</a> <a title="asmr" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/asmr">##asmr</a> <a title="trending" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/trending">##trending</a> <a title="viral" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/viral">##viral</a> <a title="cats" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/cats">##cats</a> <a title="catsoftiktok" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/catsoftiktok">##catsoftiktok</a> <a title="kitten" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/kitten">##kitten</a> <a title="foryou" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/foryou">##foryou</a></p> <a target="_blank" title=" origineel geluid - britishpromise.cats" href="https://www.tiktok.com/music/origineel-geluid-6841542835464850181"> origineel geluid - britishpromise.cats</a> </section> </blockquote> <script async src="https://www.tiktok.com/embed.js"></script>

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: