„Мајски рај“: Водителката Јелена Богојевиќ за велигденските празници со семејството ужива во најубавиот дел од Македонија

„Мајски рај“:  Водителката Јелена Богојевиќ за велигденските празници со семејството ужива во најубавиот дел од Македонија

Објавена во: Совети // Семејство

Водителката Јелена Богојевиќ со синот Немања и сопругот Срќан уживаат во Лазарополе.

Велигднеските празници ги користат максимално во природа.

„Мајски рај“, напиша Јелена во описот на фотографијата.

Неодамна во домот на Јелена, се славеше роденден. Нејзиниот сопруг наполни 37 години.

Фото: Инстаграм


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: