Македонска гордост: Девојче во народна носија ја пее „Бисер балкански“ (ВИДЕО)

Македонска гордост: Девојче во народна носија ја пее „Бисер балкански“ (ВИДЕО)

Објавена во: Stars // Музика

Изведба која ќе ве раснежни, браво македонско девојче

Малечко девојче облечено во македонска народна носија со гордост ја изведува песната „Бисер балкански“.

Видеото има над 9,4 илјади прегледи и многу позитивни коментари.


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: