Малкумина можат да ја најдат балерината помеѓу фламингата: Беше ли успешен ти?

Малкумина можат да ја најдат балерината помеѓу фламингата: Беше ли успешен ти?

Објавена во: Совети // Тестови

Летото е половина, веќе сите се на летување и уживаат во летните лудории. Токму оваа атмосфера нѐ потсети на летото пред неколку години кога гумите во форма на фламинга беа главни на плажите, а кои својата доминација ја продолжија и оваа година.

Понесени од овој спомен, со вас решивме да споделиме илустрација на која има еден куп фламинга, меѓу кои е сокриена и една балерина. Ваша задача е да ја најдете таа балерина, а како што пишува „Reader's Digest“, потребни ви се околу 45 секунди за да ја пронајдете балерината на фотката.

Ќе ја пронајдете ли за помалку од 45 минути?

Ја барате ли уште или сакате да ви откриеме каде се наоѓа?

Ако не успеавте да ја пронајдете балерината на оваа фотографија, нема да ве држиме во неизвесност, затоа одете на 

next page

фото: Принтскрин / READER'S DIGEST

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: