Марија Шерифовиќ искрено за емоционалниот живот: „Не сакам да се мажам, што ќе ми е таа хартија“

Марија Шерифовиќ искрено за емоционалниот живот: „Не сакам да се мажам, што ќе ми е таа хартија“

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Поп-пејачката Марија Шерифовиќ одговараше на прашањата на своите фанови на социјалните мрежи каде откри и дали планира да стапне на лудиот камен.

Српската Евровизиска победничка изјави дека не е против заедница но дека е против брак.

- Не сакам да се мажам. Мислам дека е бесмислено, хартијата само прави проблем. Ако луѓето се сакаат, каква е корист имаа таа хартија? Ги разбирам луѓето кои се многу религиозни, па сакаат да направат црковна венчавка. Верувам дека хартијата носи само проблеми, дополнителен товар и најмногу проблеми во моментот кога сакаш да се разведеш – изјави пејачката.

Шерифовиќ беше прашана и дали некогаш била во токсична врска.

- Мислам дека сум била и дека во некоја фаза од животот сите сме биле во врска која не била баш најздрава.


Фото: Marijaserifovic/Instagram

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: