Месечен хороскоп за август: Што ви предвидуваат астролозите-среќа, љубов, здравје?

Месечен хороскоп за август: Што ви предвидуваат астролозите-среќа, љубов, здравје?

ОВЕН

Работа – Среќата на работа нема да ве напушти ниту во август, бидејќи планетата Јупитер, од полето на вашата работа ви донесува поволни околности, а стимулативната енергија на сонцето и Лавот, ќе ве прави многу активни и креативни. Новиот производ, проект, реклама, опрема или страна ќе биди она што најмногу ќе ве преокупира во првите две недели од август. Во овој период, особено ќе просперира бизнисот. Ќе бидете подготвени за тимска работа и тоа позитивно ќе влијае врз развојот на вашата кариера.

Здравје – Одлично здравје, кондиција и енергија.

БИК

Работа – Пред вас е одличен работен месец во кој ќе успеете да ја поправите финансиската ситуација која беше прилично лоша минатиот месец. Вашата планета на финансии, Меркур, останува во пријателскиот знак Девица, такашто во текот на целиот август ќе имате доста ангажмани, вешти финансиски трансакции и финансиска стабилност. Кога сметката на банката ќе биде доволно добра, многу Бикови ќе се одлучат да инвестираат во реновирање на работниот простор и рекламите.

Здравје – Добра здравствена состојба иако со текот на времето ќе имате помалку енергија.

БЛИЗНАЦИ

Работа – Август ќе биде динамичен месец за сите Близнаци кои поседуваат некаков бизнис, а ќе бара и доста ангажираност и внимателност при извршување на работата. Вклучете го вашето внимание и внимавајте на промените на пазарот, дополнителните законски одредби и монетарната ситуација. Имате поддршка од вашата планета Меркур, такашто се’ зависи од вашето проценување, прилагодување и ангажман. Доколку успеете да ја држите ситуацијата под контрола ќе спречите финансиски загуби.

Здравје – Солидно со малку емоционални потешкотии.


Следна страна

Можеби ќе ве интересира: