„Мојата принцеза“: Борко Ристовски на прошетка со ќерката Анастасија

„Мојата принцеза“: Борко Ристовски на прошетка со ќерката Анастасија

Објавена во: Совети // Семејство

Ракометарот Борко Ристовски е посебно горд на неговата ќерка , Анастасија.

Тој често објавува фотографии од заедничките моменти поминати со семејството, сопругата Нина и синот Душан.

Овој пат Борко објави фотографија од нивната заедничка прошетка татко и ќерка и напиша: „Мојата принцеза“.

Врската помеѓу таткото и ќерката отсекогаш се велело дека е поседна, па Борко и Анастасија веќе почнуваат да ја градат. 

Фото: Инстаграм

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: