MUST HAVE: Чизми што се апсолутен хит оваа есен

MUST HAVE: Чизми што се апсолутен хит оваа есен

Објавена во: Мода // Must have

Чизмите до глуждови се актуелни веќе неколку сезони, тие и оваа есен oстануваат главен моден детал. Овој модел на чизми дава посебна белешка на целиот изглед.

Многу се разновидни и може да се носат со кое било парче облека.

Слободно може да го изберете вашиот омилен модел и да научите како да ги вклопите во секој стил на најдобар начин.

Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: