MUST HAVE: Фармерки, карирана кошула и топол џемпер

MUST HAVE: Фармерки, карирана кошула и топол џемпер

Објавена во: Мода // Must have

MUST HAVE супер модна комбинација -  eдноставна и со парчиња кои сигурно ги имате во вашиот градеробер. Фармерки, карирана кошула и топол џемпер!


Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: