MUST HAVE: Тамара Тодевска во урбани чизми кои мора да ги имате!

MUST HAVE: Тамара Тодевска во урбани чизми кои мора да ги имате!

Објавена во: Мода // Must have

Пејачката Тамара Тодевска како и секогаш пријатно изненади со својот топ стајлинг. Модерно и урбано, Тамара се пофали со нови чизми, кои дефинитивно се MUST HAVE оваа сезона.


Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: