На другарката ѝ призна дека падна година: Нејзината реакција ќе ве насмее до солзи

На другарката ѝ призна дека падна година: Нејзината реакција ќе ве насмее до солзи

Објавена во: Stars // YouTube видеа

На Јутјуб постојано се појавуваат нови видеа, како од познати, така и од непознати јутјубери. Едно од последните видеа кое го привлече нашето внимание со сигурност ќе ве насмее до солзи.

Имено, на Хеј! каналот оваа недела се појави ново видео од Теодор Кузмиќ кој тој ѝ направи пренк на неговата најдобра пријателка. Тој во видеото и кажува дека ја паднал годината, бидејќи има многу слаби оценки по предметот Англиски јазик. За да ја видете нејзината реакција, ќе мора да го погледнете видеото во продолжение:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: