Неверојатна сличност: 8 познати ѕвезди кои изгледаат како да се роднини (ФОТО)

Неверојатна сличност: 8 познати ѕвезди кои изгледаат како да се роднини (ФОТО)

Објавена во: Музика, Филм

Ја воочуваш ли и ти нивната сличност?

Сличноста помеѓу некои познати личности е неверојатна. Многумина за некои од нив помислиле и дека се во некоја роднинска врска, додека некои од нив заедно се шегувале на своја сметка.

За некои познати личности навистина се прашуваме дали се роднини од некое подалечно колено со оглед на тоа што имаат многу слични црти на лицето. Но, овие 8 немаат никаква поврзаност освен фактот дека се светски познати актери, пејачи или модели. Некои обожаватели често ги менуваат, но само оние вистинските обожаватели ги забележуваат разликите помеѓу нив. Освен тоа, секој од нив е специфичен по нешто, без оглед на физичкиот изглед.

# Хари Стајлс и Чарли Хитон 

фото: Featureflash Photo Agency; DFree/Shutterstock

# Нина Добрев и Викторија Џастис

фото: Kathy Hutchins; Kathy Hutchins/Shutterstock

# Зои Дешанел и Кети Пери

фото: s_bukley; Kathy Hutchins/Shutterstock

# Ема Вотсон и Кирнан Шипка

фото: BAKOUNINE; DFree/Shutterstock

# Мила Кунис и Сара Хајланд

фото: Tinseltown; Tinseltown/Shutterstock

# Зендаја и Кеси 

фото: cassie/Instagram; Tinseltown/Shutterstock

# Меган Фокс и Адриана Лима

фото: Kathy Hutchins; Tinseltown/Shutterstock

# Џенифер Лоренс и Шејлин Вудли

фото: s_bukley; DFree/Shutterstock


Објавена во: Музика, Филм

Можеби ќе ве интересира: