Неверојатно вештина: Како успеа златен ретривер да заврши на покрив?

Неверојатно вештина: Како успеа златен ретривер да заврши на покрив?

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Кучето имаше и партнер во ова „злосторство“...

Во последниве години, надзорните камери открија многу за тајниот живот на домашните миленици. Овој пат тие му објасниле на сопственикот на златниот ретривер како неговото милениче завршило на покривот.

Имено, Винс Метесон се искачил на покривот на својата куќа со намера да ги отстрани божиќните украси. И таму се соочил со необична глетка. Неговото куче шетало на покривот, како тоа да не е нешто необично.

Сакајќи да открие како кучето завршило на покривот, тој решил да ги погледне снимките од надзорната камера. И имал што да види. Кучето се искачило вешто без помош, додека друг златен ретривер чувал стража.

Погледнете видео кое објаснува сè и како кучето вешто да се искачило на покривот од куќата:

@vincematteson

ORIGINAL DOG CLIMBING LADDER VIDEO ##goldenretrieverlife ##goldenretrieverdad ##goldenretriever

original sound - Adventures of Ace and Bo

фото: Profimedia

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: