Одберете една од овие волшебни слики: Секоја од нив крие порака за вас!

Одберете една од овие волшебни слики: Секоја од нив крие порака за вас!

Објавена во: Совети // Тестови

Откријте во која духовна фаза сте и што ви е потребно за да се чувствувате подобро

Овој тест може да открие каква порака ви испраќа универзумот. Погледнете ги убаво овие уметнички слики и одберете ја она што најмногу ве привлекува.

Затворете ги очите, вдишете неколку пати. Потоа отворете ги очите и изберете ја сликата што ви одговара.

Запомнете го бројот и прочитајте ги соодветните препораки и пораката што ја носи сликата.


1.Хелиос

Значење и интерпретација на сликата: Го гледам светот со широко отворени очи. Како сонцето. Насмевни се. Ја осветлувам целата планета со зраците на животот!

Препорака: Ако сте ја одбрале сликата Хелиос, вашата потсвест вели дека е време да си поставите цели и да се придвижите кон нив. Можеби веќе ги знаете вашите цели и да одите по нив по зацртаниот пат. Целите можат да бидат и тактички и стратешки, социјални и духовни.

Пораката на сликата: Време е да се дејствува. Имате доволно енергија да ги исполните вашите омилени желби и соништа.


2. „Делфинијада“

Значење и интерпретација на сликата: Она што е горе е подолу. Она што е во океанот е на копно. Ја познавам природата на животот ... Вода, земја, вселенски души ...

Препорака: Сега доаѓа неверојатно време за вас. Препознајте ги вашите вистински потреби. Многу промени во животот се случуваат од моментот кога ќе се прифатите себеси онакви какви што сте. Препознајте се како дел од една целина, а во исто време и како целина на универзумот. 

Пораката на сликата: Обрни внимание на себе си. Обидете се да одговорите на прашањата: Каде е вашиот центар? Дали гледате врска помеѓу моменталната состојба и вашата внатрешна состојба?


3. Мандала „Средба со љубовта“

Значење и интерпретација на сликата: Тој и таа се круната на Универзумот! Средбата со љубов е радост на срцето!

Препорака: Очекувате состанок што го посакувате подолго време. Ако сте преоптеретени со обврски и не сте им посветиле доволно внимание на луѓето што сте ги запознале во последно време, „вратете го филмот“ - можеби меѓу луѓето што сте ги виделе неодамна постои личност која ќе ви го направи животот подобар.

Пораката на сликата: Отворете го срцето и бидете подготвени за љубов.


 4. Италијанско расположение“

Значење и интерпретација на сликата: Таа повикува ... А, срцето вели: "Остани со мене. Во цветни градини. Во радоста на животот “. 

Препорака: Сликата вели дека пристигнало времето на просперитет. Во Универзумот, во надворешниот свет, веќе има сè најдобро за вас. Уживајте во вашата суштина, уживајте во секој момент и прифатете ги даровите што ви ги праќа небото.

Пораката на сликата: Отворете се за да ги прифатите сите дарови на животот.


5. „Портал“

Значење и интерпретација на сликата: Откриени безвременски жици! Мојата имагинација е неограничена!

Препорака: Ако сте ја одбрале сликата „Портал“, имате желба да ја промените моменталната, нормална состојба, да воспоставите хармонија со вашата потсвест или да го намалите менталниот стрес. Оваа слика помага.

Пораката на сликата: Опуштете се, дишете, набљудувајте. Физичките и менталните практики сега се особено важни и корисни за вас.


6. „Космичко раѓање во светот“

Значење и интерпретација на сликата: Сликата „Космичко раѓање“ зборува за преминот на луѓето во нова свест, за раѓањето деца на ново време.

Препорака: Подготвени сте за следната фаза од животот, желни да ги проширите своите хоризонти. Време е да ги смениме вредностите и внатрешните упатства. Повеќе нема да можете да останете во форматот на живот што сте го живееле до денес. Се чувствувате стегнати во „мала кутија“.

Пораката на сликата: Верувајте ѝ и следете ја својата интуиција.


7. „Фантазии во чизма

Значење и интерпретација на сликата: Каква радост! Ќе ја најдете насекаде околу вас, Поместете се!

Препорака: Вашата потсвест ви кажува дека сакате да одите на пат, да го исполните животот со нови искуства и светли бои. Преку ова патување во земји, острови, градови, планини, мориња, ќе се случи промена во себе - откривање, запознавање, познавање, запомнување на вашите квалитети и позитивни квалитети.

Пораката на сликата: Време е да патувате или да испланирате. Отворете се за знаење за себе и за светот.


8. Нежност

Значење и интерпретација на сликата: Тепих на нежност. Во длабочините на срцето. Се шири, тече, тече. Од страна на телото ... Ја открива природата на светот, давајќи му поддршка. Целата радост е во невроните на телото. Опушти се, диши ...

Препорака: Ако сте ја одбрале оваа слика, потребна ви е поголема независност. Сакате да го направите она што ве исполнува и ве прави среќни. Уживајте во природата и квалитетно време со пријателите.

Пораката на сликата: Дозволете си да се опуштите.


9. „Сончевиот човек од Месечината“

Значење и интерпретација на сликата: Јас го создавам мојот свет, Каде што е можно.

Препорака: Ако сте ја одбрале оваа слика, тоа значи дека треба да се поврзете со вашата „внатрешна личност од детството“. Разбудете го вашиот внатрешен сонувач, уметник, творец и дозволете си да бидете креативни.

Пораката на сликата: Направете нешто по ваша слободна волја, не само заради другите.


10. Лингам

Значење и интерпретација на сликата: Откако ќе паднете, станете! Покажете сила во природата! Играјте со боите на радоста! Бидете цели и цврсти!

Препорака: Размислете што точно сакате од животот, а потоа фокусирајте се на постигнување цели што ќе ве направат среќни.

Пораката на сликата: Сега знаете: вие сте на вистинскиот пат!Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: