„Оддамна не сум ви испеала нешто“ – напиша Лина и ги остави сите без зборови!

„Оддамна не сум ви испеала нешто“ – напиша Лина и ги остави сите без зборови!

Објавена во: Stars // Музика

За гласовните способности на младата пејачка Лина Пејовска сите многу добро знаеме, како од музичкото натпреварување „Пинкове ѕвездите“, така и од песните кои ги пееше и пее по завршувањето на истото. Но и покрај тоа со секоја наредна изведба таа своите обожаватели ги остава без зборови.

Овој пат таа се одличи за баладата „Writings on the wall“ од Сам Смит, која дефинитивно е една до најдобрите на пејачот. Без многу напор и со премногу емоции, Лина ја отпеа оваа извонредна песна, а како звучи истата во нејзина изведба слушнете ОВДЕ.


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: