Одлични два дена пред неколку знаци: Викенд хороскоп 4-5 ноември

Одлични два дена пред неколку знаци: Викенд хороскоп 4-5 ноември

Овен

Премногу тврдоглавост може да ве доведе до големи конфликти во семејството. Што се однесува до работата, ќе бидете презадоволни бидејќи ќе добиете пофалби. Љубовта е во стагнација. Здравјето е под влијание на Меркур и променливото расположение.

Бик

Емотивната страна е многу стабилна и тоа ве прави среќни. Ќе се занимавате со деловни предлози и одлуките „паѓаат“ под влијание на други луѓе. Преоптоварени сте со работа и се трудите да си легнете порано. Ви треба пауза.

Близнаци

Вашата потреба да им помагате на луѓето може да ве чини нервоза и напнатост што ги чувствувате во текот на овие два дена. Прифатете сѐ и продолжете понатаму. Парите доаѓаат преку работа. Љубовта е стабилна. Можни проблеми со нозете.

Рак

Самиот почеток на викендов ви ветува и носи голема одговорност во однос на работните и деловните обврски. Обидете се да кажете сè што мислите за љубовта. Нема потреба од паника, но треба да посетите лекар за вашиот 'рбет.


Следна страна

Можеби ќе ве интересира: