Овие три хороскопски знаци следната недела нека не очекуваат убави работи!

Овие три хороскопски знаци следната недела нека не очекуваат убави работи!

Ќе бидете многу чуствителни на зборовите кои ќе ги чуете од околината. Некои од вас во таквата состојба ќе се загубат. Можеби ќе добиете и по некој корисен совет од повозрасна личност. Прифатете го без предрасуди. Не се расплинувајте на неважни работи, особено не на измислени здраствени проблеми. 

Вага

Ќе бидете вознемирени поради моменталните настани и ќе делувате конфузно. Во моментот најважно е да ги смирите вашите мисли и чуства, но и да го задржите достоинството пред личноста која добро ве познава. Не му се доверувајте на секого, одбирајте ги луѓето со кои сакате да бидете поотворени, а можеби и да поделите некоја тајна. Најдете го вистинското решение. Финансиската состојба не ве загрижува, па повеќето од вас ќе си дозволат и трошење, можеби и купување на невжни работи.

Девица

Најдобро за вас е следната недела да ги оставите плановите и проектите кои би ви донеле брза заработувачка на страна. Периодот не е поволен за таков вид на работа. Посветете и се повеќе на тековната работата и можете да очекувате големи успеси, вие го заслужувате тоа. Ќе доживеете големо разочарување од лице на кое сте му се довериле. Тоа можи скапо да ве чини, па би било добро да си го чувате грбот. 

Можеби ќе ве интересира: