Потсетување на животните лекции од приказните: „Будалестиот Стојанче“

Потсетување на животните лекции од приказните: „Будалестиот Стојанче“

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Овој период на социјална изолација е идеал за потсетување на повторување на најголемите животни лекција, а истите е најдобро да се повторат преку примери. Такви примери најмногу има во Македонските народни приказни.

Следна во низата приказни на кои ќе ве потсетиме е „Будалестиот Стојанче“, уживајте:


Може да ве интересира:

Потсетување на животните лекции од приказните: „Момчето што се стори пијаница“

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: