Потсетување на животните лекции од приказните: „Гром и во коприва удира“

Потсетување на животните лекции од приказните: „Гром и во коприва удира“

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Овој период на социјална изолација е идеал за потсетување на повторување на најголемите животни лекција, а истите е најдобро да се повторат преку примери. Такви примери најмногу има во Македонските народни приказни.

Следна во низата приказни на кои ќе ве потсетиме е „Гром и во коприва удира“, уживајте:


Може да ве интересира:

Потсетување на животните лекции од приказните: „Тројцата браќа“

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: